image-05-01-2019-at-2234297749163.jpg
 

Yhteystiedot

Make-Up Studio Nina Orell sijaitsee Töölönlahdella osoitteessa Alvar Aallon Katu 5B. Katu päättyy Studion ovelle. Elielinaukiolta suoraan kohti rantaa. Finlandiatalon takana uusia, valkoisia taloja. Ensimmäinen talo rannastapäin.

 
 

Meikkistudiolle on helppo tulla bussilla, junalla tai ratikalla. Rautatieasemalta ja Elielinaukiolta on n.7 minuutin kävelymatka kohti rantaa.

Raitiovaunut ajavat Mannerheimintietä pitkin. Musiikkitalon tai Hesperian Puiston pysäkit ovat lähimmät.

Autolla tulevat pääsevät Mannerheimintieltä Musiikkitalon ja Finlandiatalon välistä kulkevaa tietä pitkin suoraan alas ja vasemmalle. Alvar Aallon Katu kulkee valkoisten, uusien talojen keskeltä ja 5B on niistä viimeinen. Kadunvarressa on muutamia parkkipaikkoja, osta lippu automaatista ja tämä on ykkösvyöhykettä! Lisää parkkipaikkoja on Musiikkitalon vieressä olevassa Finlandia-Q-Parkissa (www.q-park.fi) tai P-Elielin parkissa. (www.europark.fi). 

Aukioloajat

Olen Studiolla lähes joka päivä, mutta teen myös kuvauskeikkoja ym. ja silloin Studio on kiinni. Toimin pääosin ajanvarauksella. Voit kysellä aikoja nettisivuilla olevalla yhteydenottolomakkeella, textiviestillä, sähköpostilla, WhatsApp:illa tai soittamalla. 

Liity maksutta kanta-asiakkaksi etusivulla olevan linkin kautta, niin saat kursseista ja kaikista ostoksistasi Cashbackiä ja shoppingpointseja!

 


Make-Up Studio Nina Orell
Alvar Aallon Katu 5B
00100 Helsinki
Instagram ›

Ajanvaraukset

0400 889 261 
 studio@ninaorell.fi
 yhteydenottolomake