10802460688-7e8a4928.jpg
 

Henkilökohtainen meikkiopastus

2 tuntia 155€

Kahden tunnin henkilökohtaisessa meikkiopastuksessa kurssilainen on yksin ja omat toiveet huomioiden teen demonstraatiomeikin, missä käydään läpi mm. seuraavia asioita: meikin perustekniikka, klassinen silmämeikki ja smokyeye,  itselle sopivien värien käyttö, valot ja varjot kasvojen muotoilussa, erilaiset siveltimet ja muut meikkausvälineet. Tämä kurssi ei sisällä itsenäistä harjoittelua. Tämä kurssi soveltuu kaikenikäisille meikkauksesta kiinnostuneille. 

VAIHTOEHTOISESTI 2 TUNNIN TEINIMEIKKIKURSSI 10-14- VUOTIAALLE 

Teinimeikkikurssilla kulmakarvat siistitään ja kerron ihonhoidosta, tehdään luonnollinen meikki opastettuna ja käydään läpi meikkausvälineitä ja niiden huoltoa.

VAIHTOEHTOISESTI 2 TUNNIN VARTTUNEEN LADYN MEIKKIKURSSI YLI 70-VUOTIAALLE                                                                                      

Varttuneen Ladyn meikkikurssilla tehdään ripsien ja kulmien kestovärjäys ja kulmien siistiminen, kevyt pohjameikki poskipunan ja varjostuksien kera, helppo silmä- ja huulimeikki.


3 tuntia 230€

Kolmen tunnin henkilökohtaisessa meikkiopastuksessa kurssilainen on yksin. Teen oppilaalle joko klassisella tekniikalla kokonaisen meikin tai smokyeye- tekniikalla meikin oppilaan valinna mukaan. Demomeikin jälkeen kurssilainen tekee itse toisen meikin valintansa mukaan ja autan jokaisessa työvaiheessa.  Samalla käydään läpi erilaiaisia meikkaustekniikoita, värienkäyttöä, valoja ja varjoja sekä meikkausvälineitä. Tämä kurssi soveltuu kaikenikäisille ja sisältää teknisesti samat asiat kuin kahden tunnin kurssi, mutta toisen meikin tekee oppilas itse ja on enemmän aikaa. 


 
 


Make-Up Studio Nina Orell
Alvar Aallon Katu 5B
00100 Helsinki
Instagram ›

Ajanvaraukset

0400 889 261
 studio@ninaorell.fi