image-05-01-2019-at-2107557807721.jpg
 

Meikkikurssi ryhmässä kesto 4 h, min. 4,max 6 henkilöä
hinta 85 €/hlö

Meikkistudio sijaitsee upealla paikalla Töölönlahden rannassa keskellä kaunista kulttuurimaisemaa. Keskeinen sijainti mahdollistaa upeat puitteet järjestää räätälöityjä meikki-iltoja yksityisille ja yrityksille.

Voitte miettiä teille sopivia kurssipäiviä ja ehdottaa sitä minulle esimerkiksi sähköpostilla. Viestiin kannatta laittaa muutama vaihtoehto ja kellonaika, milloin kaikille olisi sopiva aloittaa. On tärkeää, että koko ryhmä saapuu samaan aikaan, jotta päästään aloittamaan kurssi.
Meikkikurssi kestää 4 tuntia.

Neljän tunnin kurssilla minimimäärä on 4 hlö ja maximi 6 henkilöä. Jos neljän tunnin kurssin haluaa kolmelle henkilölle, hinta on 115€/hlö.

Meikkikurssilla käytetään laadukkaita Emani- vegaanimeikkejä (ei sis.tuoksua, parabeeniä, gluteiinia, talkkia),  Base Of Sweden- meikkivoiteet, DR PAWPAW voiteet, Hydracolor huulituotteet, Grimas-ammattimeikkejä ja yksittäisiä huipputuotteita vaihtelevasti trendien mukaan, sekä Nina Orell- siveltimiä. Studiolla on myynnissä kaikkia meikkejä, joita käytetään kurssin aikana.

Neljän tunnin kurssilla jokainen oppilas tekee itse mieltymyksensä mukaan yhden täydellisen meikin. Meikki tehdään vaihe vaiheelta opastettuna.

Kurssi etenee seuraavasti:

Aluksi näytän demonstraatiomeikin (1h) vapaaehtoiselle mallille tai malli voidaan arpoa. Kerron väreistä, kasvojen muodoista, varjostuksista ja korostuksista sekä meikintekoa helpottavista tekniikoista ja tarvittavista välineistä ja tuotteista.

Sitten aloitamme omatoimisen meikkaamisen demonstraatiomeikin oppien pohjalta.

Jokaiselle oppilaalle valitaan sopivat meikkivoiteet, luomivärit jne.

Korjaan ja neuvon tarvittaessa jokaisessa työvaiheessa ja teen esimerkiksi toisen silmämeikin malliksi. Näin meikki etenee vaihe vaiheelta ja yleensä lopputulos on mieluisa.

Maksuvälineinä Studiolla käyvät käteinen ja kaikki kortit.

VAIHTOEHTOISESTI BILEMEIKKIKURSSI                       

Bilemeikkikurssilla valmistaudutaan iltaan ja meikistä tehdään vahvempi tai värikkäämpi. On mahdollista myös laittaa irtoripset n. 10€/hlö. Muuten 4 tunnin kurssi on samanlainen kuin yllä, mutta keskitytään juhlameikkeihin. Voitte myös varata extratunnin 100€/h.

Studiolla ei ole anniskeluoikeuksia, joten alkoholi ei valitettavasti ole sallittujen listalla.

Liity maksutta kanta-asiakkaksi etusivulla olevan linkin kautta, niin saat kursseista ja kaikista ostoksistasi Cashbackiä ja shoppingpointseja!

Meikkausintoa !

 
 


Make-Up Studio Nina Orell
Alvar Aallon Katu 5B
00100 Helsinki
Instagram ›

Ajanvaraukset

0400 889 261 
 studio@ninaorell.fi
 yhteydenottolomake